Bu Yıl 11. düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun katılımlarıyla kapılarını açtı.

Borsamız ve Kutso ile Ortak açmış olduğumuz standımızda Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş, Kutso Yöneim Kurulu Başkanı M.Hüdavendigar Günay misafirlemizi ağırlamak için hazır bulundular.

Üyelerimizin ve Borsamızın Standını ziyaret eden TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Davut Çetin'e, Antalya Ticaret Borsası Başkanımız Ali Çandır'a, Beypazar Ticaret Odası Başkanımız Ahmet Göçmen'e, Burdur Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu'na, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp'e, Antalya Vali yardımcımız Nurettin Ateş'e, Antalya Ak Parti milletvekilimiz Atay Uslu'ya ve Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü'ye teşekkür ederiz.

Fuarımız Tüm Üyelerimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun.