• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


10

Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin faaliyet gösterdiği 154 ilçede 154 okul yapılacağını açıkladı.

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği faaliyet gösterdiği 154 ilçeye kazandıracağı 154 okul için Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol imzaladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Bakanlık döneminde attığım en güzel imza” ifadesini kullanırken, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Ülkemize kazandırdığımız eğitim tesisi sayısı 307’ye ulaşacak” dedi.

 Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin, 81 ile 81 Okul projesinin ardından şimdi de 154 ilçeye 154 okul projesi kapsamında Kumluca'da da okul yapılacağı için heyecanlı olduklarını söyledi.

 Yakın zamanda TOBB Yönetim Kurulu’nun da aldığı kararla 81 ilde 81 okul yaptırıldığını belirten Durdaş, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz tüm bu okul yatırımları için, bugünkü değerleriyle, tam 1 milyar 900 milyon liralık yatırım harcaması gerçekleştirdi. 2002 yılından bu yana, 81 İl’de, 200 bin öğrenciye, eğitim yardımında bulunuldu. Pandemi döneminde, uzaktan eğitimde fırsat eşitliği sağlamak üzere, tüm odalarımızın ve borsalarımızın da desteğiyle, 30 bin tablet bilgisayar dağıtıldı. Tüm bu yardımların da maddi boyutu 452 milyon lirayı buldu. TOBB yönetim kurulunda alınan kararla 154 ilçeye kazandıracağı okul projesinin gururunu ve sevincini yaşıyoruz. 154 İlçede 154 yeni okul projesi kapsamında ilçemize de okul yapılacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile görüşerek İlçemizin ihtiyaçlarına göre bir okul yapılmasını planlıyoruz. Emeği geçen TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve Yönetim Kuruluna, tüm oda ve borsalara teşekkür ederim" dedi.

Okunma Sayısı: 548
resim