• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


12

Borsamız tarafından Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği ilçe genelindeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere spor ayakkabı yardımı yapıldı.

Cumhuriyet İlk okulunda yapılan programa, Kaymakamımız Uğur Kolsuz, Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Aktaş, Kumluca Ticaret Borsası Başkanımız Fatih Durdaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sedat Özdilek, Genel Sekreterimiz Eşref Aydın, Okul Müdürü Zekayi Dinçer, ve öğretmenler katıldı.

Kumluca’da İlkokul, Ortaokul ve Liselerde öğrenim gören öğrencilere dağıtılmak üzere 720 çift spor ayakkabı okullara teslim edildi.

Kumluca Kaymakamımız Uğur Kolsuz yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi öğrencilere her yıl yapılan anlamlı destekten dolayı, Kumluca Ticaret Borsası başta olmak üzere, yardımın maddi giderlerini karşılayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Dağıtımı yapılan spor ayakkabıların yaklaşık maliyetinin 50 bin lira olduğunu ifade eden Başkan Durdaş, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da giderleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından karşılanan 720 çift spor ayakkabıyı öğrencilerimize dağıtıyoruz.. Amacımız öğrencilerimize biraz olsun destek olabilmek. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin okullarla, STK’larla, öğretmen ve velilerle artırılarak devam ettirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Öğrencilerimizden teşekkür beklemiyoruz. Vatana, millete hayırlı birer evlat olmaları, bizim için en büyük teşekkür“ diye konuştu.

Okunma Sayısı: 692
resim