Bu yıl Borsamız, Kutso ve Ziraat Odası koordinasyonu ile düzenlenen 6. DOMATEXPO Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Açılışa Kumluca Kaymakamımız Hakkı Uzun, Kumluca Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu, İlçe Jandarma Komutanımız J.Binbaşı Mehmet Demir, Chp Milletvekilimiz Aydın Özer, Ak Parti Milletvekilimiz Atay Uslu, Türkiye Halciler Konfederasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, Kumluca Ticaret Borsası Başkanımız Fatih Durdaş, Kutso Başkanımız Murat H. Günay, Ziraat Odası Başkanımız Hidayet Kökçe, Siyasi parti Başkanları, Sivil toplum kuruluşlarının Başkanları ve çiftçilerimiz katıldı.
Fuarda yapılan konuşmalarda 6. Domatexpo Fuarının Kumluca ve Ülkemiz için önemi, fidecilik faaliyetleri anlamında gelişmişlik düzeyi, Kumluca Domatesinin ihracatı, Milletvekillerimizden bölgemiz için talep edilen istekler dile getirildi. Yapılan konuşmaların ardından fuar katılımcılarının standları gezildi.
Fuar 12-14 Mart tarihleri arasında devam edecektir. Tüm yöre halkımızı fuarımıza bekliyoruz.