Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike Belediyesi, Antalya Tarım Konseyi, Antalya Ticaret Borsası, Kumluca Ticaret Borsası ve Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen Hasyurt Tarım Fuarı bu yıl 27. kez ziyaretçilerine kapılarını açıyor. 8-10 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan fuarın lansman toplantısı Antalya Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya Borsa Meclis Başkanımız Mehmet Özçetinkaya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Özen katıldı.

Meclis Başkanımız Mehmet Özçetinkaya, tarım fuarının öncelikle hem çiftçiler için hem de katılımcılar için çok büyük avantajları olduğunu belirtti. Fuarda çiftçilerin yeni teknolojilerle tanıştıklarını, dışarıdan gelen katılımcılarında bölgede hangi tür ürünlerin yetiştirildiğini gözlemleme fırsatı bulduklarına dikkat çeken Özçetinkaya, “Tüm halkımızı 8 Mayıs’ta Hasyurt Tarım Fuarı’na davet ediyoruz. Fuarın tarım sektöründeki herkes için faydalı geçmesini diliyorum” diye konuştu.